Conffi Oy

ICT-alan monitoimiyritys

Conffi Oy on perustettu vuonna 2023. Yrittäjä Riku Lokka on toiminut ICT-alan eri tehtävissä 20 vuotta. Palvelumme nojautuvat vahvasti Rikun ammattitaitoon ja näkemykseen, kuinka tänä päivänä eri yritysten ICT-palvelut tulisi heille toteuttaa. Kaikille ei kaikkea vaan oikeassa mittakaavassa tarpeelliset palvelut tietoturvallisuutta ja käytettävyyttä unohtamatta.

Pitkä työkokemus kriittisten tietoverkkojen toteuttamisesta, ylläpitämisestä sekä niiden suojaamisesta ja valvonnasta antavat vahvan pohjan ymmärtää yritysten ICT-tarpeita ja eri palveluiden tarkoituksenmukaisuutta.

Numeroita

ICT kokemusvuodet
0
Projektit yli
0
Asiakasympäristöt yli
0

Taustaa:

ICT-palvelutuotanto

20 vuoden ajalta IT-palvelutuotannon vetovastuuta, kriittisten tietoverkkojen rakentamista ja ylläpitämistä eri toimialoille.
Vahva kokemus, kuinka turvalliset verkot ja niiden palvelut tulee toteuttaa.

Asiakaspalvelu

Asiakaslähtöisyys on aina ohjannut toimintaa. Mikä palvelu missäkin laajuudessa on kunkin Asiakkaan edun mukaista? Kaikille ei tarvitse tehdä samalla tavalla vaan huomioidaan liiketoiminnan vaatimukset, tietoverkon kriittisyys, palveluiden sijainti (Pilvi vs. On premise), käyttäjät yms.

SOC & NOC 24/7

Yli 10 vuotta kokemusta SOC- (Security Operation Center) ja NOC- (Network Operation Center) palveluiden vetämisestä ja kehittämisestä. Vahva ymmärrys sekä tietoturvan että tietoverkon merkityksestä liiketoiminnalle.